Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ για την ΔΕΥΤΕΡΗ Θέση στην Α’ Πειραιά

Τρίτο φέρεται να έρχεται το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά σε μυστική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό μελλοντικού «πράσινου» υποψηφίου, ο οποίος μετά τα ευρήματα μάλιστα αποσύρει το ενδιαφέρον του. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τόσο σε επίπεδο προσώπων της περιφέρειας όσο και κομμάτων δείχνει τη ΝΔ να βρίσκεται πρώτη με 25%, το ΚΚΕ δεύτερο με 13%, το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση με 12,5% ενώ ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν διψήφια ποσοστά.

Η Δημοκρατική Αριστερά λαμβάνει 7% και οι Οικολόγοι 3,2%. Στα ενδιαφέροντα επίσης ευρήματα είναι πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής παρουσιάζει δυναμική εισόδου στη Βουλή καθώς λαμβάνει 2,5%. Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που μετρήθηκαν, καταποντίζονται οι παραδοσιακοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

Ο Δημήτρης Καρύδης αν και πρώτος στις εκτιμήσεις ψήφου έχει πολύ χαμηλή δημοφιλία και αναγνωρισιμότητα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την κα. Ντεντιδάκη, τον Λάζαρο Αλεξανδρίδη, τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Ρεσβάνη, ενώ κυριολεκτικά εξαφανισμένος είναι ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο Γιάννης Μίχας με τη σειρά του έχει αποδοχή όμως φέρεται τραυματισμένος από την ήττα του από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο ενώ αρκετές θετικές γνώμες λόγω της ήπιας πορείας του στην περιφέρεια Πειραιώς και νήσων έχει ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει