Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σούπερ Λίγκα: Κανονικά η κλήρωση – Αναβολή στο Δ.Σ.

Το γεγονός ότι εκκρεμούν οι αποφάσεις για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα καθώς οι δυο ομάδες ούτε μπορούν να ψηφίσουν αλλά ούτε και να αντικατασταθούν!

Έτσι, το πρόγραμματισμένο για την Παρασκευή Δ.Σ., οδεύει προς αναβολή!

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα αναμένεται να εκδοθεί το απόγευμα της Παρασκευής. Αν οι δυο ομάδες δικαιωθούν θα παίξουν κανονικά στο πρωτάθλημα όμως για την ώρα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Επίσης από τη στιγμή που η απόφαση εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό τότε δεν μπορούν αυτές οι ομάδες να αντικατασταθούν από άλλες. Άρα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. δεν μπορούν να προχωρήσουν και γι’ αυτό το Δ.Σ.θα γίνει την προσεχή Τετάρτη.

Τα κυριότερα θέματα που είχε το ΔΣ ήταν η εκλογή νέου προέδρου και η έγγραφή νέων μελών. Υπάρχει όμως και ένα ακόμη θέμα που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την ένταξη του Ολυμπιακού στην κεντρική διαχείριση.

Έχει προγραμματιστεί υπογραφή συμβολαίων με τη NOVA κάτι που συζητιέται να γίνει κανονικά παρά την αναβολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί για την επόμενη Τετάρτη μαζί με τα υπόλοιπα θέματα του συμβουλίου. Η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος πάντως, θα γίνει κανονικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει