Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Σταματήστε να πληρώνετε τα δάνεια στις τράπεζες!”

Κάλεσμα Λυμπερόπουλου προς τους ταξιτζήδες

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνουν πλέον οι κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων, καθώς κοντά στο αίτημα προς την κυβέρνηση να αποσύρει το νόμο Ραγκούση, προστίθεται και η παραίνεση της ηγεσίας τους για στάση πληρωμών προς τις τράπεζες!

“Να σταματήσετε να πληρώνετε τα δάνεια που έχετε προς τις τράπεζες ”κάλεσε τους παρευρισκόμενους μέσω ντουντούκας ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Λυμπερόπουλος, μιλώντας από το μπαλκόνι των γραφείων του Συνδέσμου στην οδό Μάρνη, όπου συγκεντρώθηκαν ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου στον ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος κάλεσε επίσης τους συναδέλφους του να προσέχουν τυχόν προβοκάτσια “ανάλογα με αυτά της Θεσσαλονίκης”, όπως είπε, και, μάλιστα, προέτρεψε τους ταξιτζήδες, αν αντιληφθούν προβοκάτορες στη συγκέντρωση να μην τους παραδώσουν στην Αστυνομία αλλά να τους …επιδείξουν μπροστά στις κάμερες των καναλιών.

Περίπου 6.000 ταξιτζήδες από όλη την Ελλάδα έφτασαν λίγο μετά τις 17:30 έξω από την Βουλή όπου σκοπεύουν να μείνουν μέχρι αργά το βράδυ παρά την απαγόρευση.

Αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιου καθώς είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Αυτήν την ώρα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης ενημερώνει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ, για τις τελικές ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου, το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και μόλις πριν από μία εβδομάδα, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει