Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στελέχη του ΣΔΟΕ καταθέτουν στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Στο πνεύμα της επιστολής που απέστειλε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία, υπάρχουν απρόβλεπτοι παράμετροι και δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς ο απαιτούμενος χρόνος περαίωσης του ελέγχου για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Παναγιώτη Μαντούβαλου στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ.

Μαζί με τον κ. Μαντούβαλο στην Προανακριτική Επιτροπή βρίσκεται επίσης προκειμένου να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις και το άλλο στέλεχος του ΣΔΟΕ που χειρίζεται την έρευνα της λίστας Λαγκάρντ, Χαράλαμπος Σγουρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόσο ο κ. Μαντούβαλος όσο και ο κ. Σγουρός εκτιμούν ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ενώ αναφέρονται στην πολυπλοκότητα της επεξεργασίας των στοιχείων αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει το ΣΔΟΕ ώστε να συλλέξει όλα τα στοιχεία για τους 4 συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου ώστε να μπορέσει να συντάξει το πόρισμά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει