Στην Αριδαία τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – ΚορασίδωνΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 22:19

Η αντίστροφη μέτρηση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων στην Άρση Βαρών ξεκίνησε. Στις 30, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου στη φιλόξενη πόλη της Αριδαίας θα πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Τάσος Λάγκας και το μέλος της τεχνικής Επιτροπής Λάκης Προκοπίδης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση με τον οποίο συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Ο Δήμος Αλμωπίας έδειξε για μια ακόμη φορά έμπρακτα ότι στηρίζει το άθλημα των δυνατών και στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης θα συμβάλλει με την παραχώρηση ξενώνων για την διαμονή και διατροφή των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα, τη μεταφορά από και προς τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Οι αγώνες αυτοί έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς σηματοδοτούν την επανέναρξη της εγχώριας αγωνιστικής δράσης και ταυτόχρονα αποτελούν κριτήριο για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Τάσος Λάγκας αναφερόμενος στο επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που παρά τι δύσκολες αυτές συνθήκες λόγω του κορωνοϊού θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Αλμωπίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση που απέδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη που έχει για την Άρση Βαρών. Ευχή όλων είναι να γίνουν εντυπωσιακοί αγώνες με απόλυτη ασφάλεια».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 22:22Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει