Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στην Καστοριά ο Άγγελος ΜητρετώδηςΑποστολή στην Καστοριά: Νίκος Χριστοφάκης


Λίγο μετά τις 15.30 έφτασε στο σπίτι του στην Καστοριά, ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης με την οικογένειά του.Το zougla.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του,Νίκο Μητρετώδη, ο οποίος επεσήμανε πως ο άλλος στρατιωτικός, ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, με την οικογένειά του θα παραμείνουν για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί εξήλθαν από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στις 13:20 συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους και δεν προέβησαν σε δηλώσεις.

Το zougla.gr έξω από το σπίτι της οικογένειας Μητρετώδη

Οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης έλαβαν ολιγοήμερη άδεια για να ξεκουραστούν μετά την περιπέτεια που βίωσαν. Υπενθυμίζεται πως κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές από τις 2 Μαρτίου.

Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα κατέλθουν στην Αθήνα για να γίνουν δεκτοί από τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το στρατιωτικό πρωτόκολλο θα επακολουθήσει κατάθεση στις στρατιωτικές αρχές για τις λεπτομέρειες της πολύμηνης κράτησής τους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψή τους σε τουρκικό έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Χαρά και ανακούφιση μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει