Στη Ζάκυνθο ο Εμίρης του ΚατάρTo super yacht «Αl Lousail» του 39χρονου Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί «οργώνει» τις τελευταίες ώρες τις θάλασσες του Ιονίου.

Μετά την Κρήτη όπου βρέθηκε ο Άραβας βαθύπλουτος ηγέτης, πλησίασε με το πλωτό παλάτι του τη Ζάκυνθο. Όχι τυχαία αφού πάνω από τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου βρίσκεται η έκταση των 15.000 στρεμμάτων που αγόρασε ο πατέρας του το 2014 με στόχο να επενδύσει στην περιοχή, χτίζοντας τουριστικά καταλύματα για κροίσους απ’ όλον τον κόσμο.

Η επένδυση του Εμίρη του Κατάρ που «κόλλησε»

Η επένδυση όμως του Εμίρη του Κατάρ – που αρχικά είχε σχεδιαστεί να φτάσει τα 2 δις ευρώ – δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων και δικαστικών περιπετειών. Ο νεαρός Εμίρης επισκέφθηκε το Σάββατο για πρώτη φορά το πολυσυζητημένο οικόπεδο αφού κατέβηκε από το «Al Lousail» με βοηθητικό σκάφος και έφτασε στην περιοχή συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες.

Μετά την αλλαγή κυβέρνησης οι Καταριανοί σκέφτονται να «ξεπαγώσουν» τα επενδυτικά τους project στην Ελλάδα και ήδη την περασμένη Τρίτη ο πρέσβης του Κατάρ συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας του να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Ο Εμίρης του Κατάρ με τo «Al lousail», που στα Αραβικά σημαίνει «άνετο ταξίδι», θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διακοπές του σε άλλα νησιά του Ιονίου.

Πηγή: pelop.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 05:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει