Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στη “φάκα” παλιοί γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο με σκληρά ναρκωτικάΜία ακόμα επιτυχία ενάντια στη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατέγραψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η νέα υπόθεση έχει πρωταγωνιστές δύο άνδρες 35 και 32 ετών και μία 35χρονη γυναίκα οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ηρωίνη, υγρή μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης αλλά και κάνναβη. Όλοι τους, λένε οι πληροφορίες, είναι γνώριμοι στις Διωκτικές Αρχές.

Το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί τους είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών. Χθες το απόγευμα, οι Αρχές έκριναν ότι πρέπει να ενεργήσουν κι έτσι μετά από έφοδο που έκαναν σε δύο σπίτια, ένα στη Φορτέτσα και ένα στην περιοχή του παλιού υγειονομικού, εντόπισαν 317 γραμμάρια ηρωίνης, 401 ml υγρής μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης, 14 γραμμάρια κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.710 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.(Φωτογραφίες από τα ευρήματα των αστυνομικών)

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

2 κινητά τηλέφωνα,

πλήθος συσκευασιών για ναρκωτικές ουσίες καθώς και εργαλεία για τον τεμαχισμό τους,

κοσμήματα, η κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί και εξετάζεται η προέλευση τους.

Να σημειωθεί ότι η ποσότητα της ηρωίνης που βρέθηκε σε μορφή βράχου, ξεπερνά σε χρηματική αξία τις 13.000 ευρώ αν σκεφτεί κανείς ότι το γραμμάριο πωλείται στις πιάτσες για 40 περίπου ευρώ. Το ίδιο και η αξία της υγρής μεθαδόνης το οποίο επίσης είναι ένα ακριβό ναρκωτικό.

Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: e-kriti.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 15:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει