Στη φυλακή τρεις άνδρες που απήγαγαν μετανάστη προσποιούμενοι τους αστυνομικούς


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 17:44

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά την απολογία τους σε ανακριτή τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς λήστεψαν και απήγαγαν έναν Ιρακινό από τον οποίο απέσπασαν 44.000 ευρώ.

Οι φερόμενοι ως δράστες, 34, 38 και 55 ετών, απολογούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και κάθε σύνδεση με τον καταγγέλλοντα. Η αστυνομία ανακοίνωσε πριν από δύο μήνες την εξιχνίαση του περιστατικού το οποίο φέρεται να εκτυλίχθηκε πέρσι τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε ο 31 ετών Ιρακινός, όταν έφτασε με υπεραστικό λεωφορείο στον σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», προερχόμενος από Αθήνα όπου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες, τον πλησίασαν οι κατηγορούμενοι, δηλώνοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Με πρόσχημα την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς του, τον ανάγκασαν, πάντα κατά την καταγγελία του θύματος, να επιβιβαστεί σε ΙΧ αυτοκίνητο, και αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο όπου τον εγκατέλειψαν, αφαιρώντας προηγουμένως τα χρήματα και το κινητό του.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 17:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει