Στον δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Μέτιος και ΤοψίδηςΣτον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα αναμετρηθούν ο Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης, οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο. Ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Μέτιος, είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, προέρχεται επίσης από τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα σε ποσοστό 29,60% στο καταμετρημένο των εκλογικών τμημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Χρήστος Μέτιος έλαβε ποσοστό 34,79%, ενώ ο Χριστόδουλος Τοψίδης ποσοστό 30,04 %.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Κατσιμίγας που είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε ποσοστό 12,86% ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σμιτσής που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και έλαβε ποσοστό 10,67%.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, 04:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει