Στο γήπεδο με φουσκωμένη κοιλίτσα!Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης σε δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το έκτο τους παιδί. Την αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία στον άντρα της με έναν ευφάνταστο τρόπο, δίνοντάς του ένα ξύλινο κουτάκι, το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε την σύζυγο του αρχηγού του Ολυμπιακού στις κερκίδες του ΣΕΦ μαζί με τα παιδιά της και την αδερφή της Βαλέρια.


Παρ’ ότι μοντέλο με εντυπωσιακές αναλογίες, δεν στερείται στις εγκυμοσύνες της, με τον φακό να την πιάνει επ’ αυτοφώρω με τα πατατάκια στο χέρι!

Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα καταφέρνει και χάνει τα κιλά, και δεν μιλάμε για ευκαταφρόνητο αριθμό, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, φτάνουν τα 138 στο σύνολο: 40 κιλά στο πρώτο παιδί, 30 στο δεύτερο, 25 στο τρίτο, 23 στο τέταρτο και 20 στο πέμπτο! Μέχρι στιγμής, πάντως, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν φαίνεται να έχει πάρει πολλά κιλά, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει ξανά με καισαρική.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου μετά την αποκάλυψη της έκτης εγκυμοσύνης της.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 00:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει