Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στο δρόμο οι Νικιώτες για τη ΝΕΑ ομάδα!

Σήμερα ήταν η σειρά των φίλων της Νίκης να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται από την νέα διοίκηση της ομάδας.
Πρώτος σταθμός της πορείας των Γαλάζιων Φιλάθλων ήταν το ξενοδοχείο Volos Palace όπου έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας κ. Αλέξη Αλεξίου.

Η παρουσίαση έγινε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν δεκάδες φίλοι της ομάδας της Νέας Ιωνίας, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ήρθα στη Νίκη για τον κόσμο της», μ’ αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξη ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου ο οποίος συνεχίζοντας δήλωσε:

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να εκλείψουν τα περιστατικά βίας καθώς φέτος οι τιμωρίες είναι εξοντωτικές:

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο οι φίλοι της Νίκης συνέχισαν την «ποδοσφαιρική» ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει και μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα και τραγουδώντας για την ομάδα τους.

Το μηχανοκίνητο κομβόι ξεκίνησε για το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς όπου και ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και παρουσίαση των νέων παιχτών της ομάδας. Αφού πρώτα έκαναν μία ειρηνική πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Βόλου έφτασαν στην «Κλούβα» λίγο πριν τις 5:00.

Η γιορτή και ο ενθουσιασμός των φίλων της Νίκης είχε μεταφερθεί πλέον στο Παντελής Μαγουλάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει