Στο εδώλιο Γεωργιανός για τον θάνατο ηλικιωμένης στην ΠάτραΑναβίωσε την Τετάρτη στα δικαστήρια της Πάτρας ο θάνατος ηλικιωμένης κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2010.

Στο εδώλιο ένας άνδρας γεωργιανής καταγωγής αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο παράθυρο του σπιτιού.

Ο ίδιος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι εκείνος και άλλα τρία άτομα στα οποία χρωστούσε χρήματα για ναρκωτικά που τον είχαν προμηθεύσει, ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Πάτρα, χωρίς να γνωρίζει τι είχαν σκοπό να κάνουν και ότι δεν ήταν προετοιμασμένος να διαπράξει ληστεία.

Όταν έφτασαν έξω απο το σπίτι, χωρίς να φοράει γάντια σε αντίθεση με τους συνεργούς του, παραβίασε το παράθυρο και όταν ειδε ότι μέσα υπήρχαν άνθρωποι αρνήθηκε να μπεί στο σπίτι.

Τα όσα κατέθεσε ερχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο αδελφός της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος ήταν παρών στη ληστεία.

Ο αδελφός της ηλικιωμένης γυναίκας αναγνώρισε τον κατηγορούμενο μετά την σύλληψη του. «Μου είπε να μη μιλάω γιατί θα με σκοτώσει. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Έδεσαν και φίμωσαν την αδελφή μου ενώ κι εγώ έφαγα πολύ ξύλο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο θάνατος της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση οφειλόταν σε απόφραξη των αεραγωγών διόδων.

Πηγή: patrastimes.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, 02:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει