Συγκέντρωση για τη Μακεδονία έχει προγραμματιστεί στη ΘεσσαλονίκηΣυγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί. Μέσω facebook η ομάδα ”Ελλάς – Hellas”,καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι διοργανωτές αναφέρουν πως, η “Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί κανονικά  στις 11π.μ. με σημείο προσυγκέντρωσης τον “Κήπο του Ήχου” απέναντι ακριβώς από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο σκοπός της Συγκέντρωσης – Διαμαρτυρίας είναι να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, όπως επίσης και την πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας αμέσως μετά την επίσημη λήξη της Στρατιωτικής παρέλασης με σημείο εκκίνησης το σημείο προσυγκέντρωσης και κατεύθυνση προς το Άγαλμα τους Μεγάλου Αλεξάνδρου”.Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Όλοι και όλες, μικροί και μεγάλοι παρόντες στην Στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11 π.μ.. Όλοι παρόντες με την Ελληνική Σημαία στα χέρια και με ένα μαύρο περιβραχιόνιο ή μαύρη κορδέλα να βροντοφωνάξουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Την παρέλαση θα λήξει ο Ελληνικός λαός ο οποίος θα παρελάσει πραγματοποιώντας πορεία στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης. Σημείο συγκέντρωσης ακριβώς απέναντι από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης στον Κήπο του Ήχου στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης ο κόσμος θα μπορεί να παρευρίσκεται καθ’ όλο το μήκος της Λεωφόρου απ’ όπου στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης και της έναρξης της παρέλασης – πορείας των πολιτών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών να ενσωματώνεται ώστε να κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.»


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 07:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει