Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, για υποβιβασμό της Καβάλας και του Βόλου. Φουλ για μεταγραφές οι βυσσινί.

Μπορεί να άργησε αρκετά, είναι η αλήθεια, αλλά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ ήταν η αναμενόμενη για τους ανθρώπους της ΑΕΛ.

Έτσι οι βυσσινί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν, καθώς Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου πέρασαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ιστορία πάντως δεν έχει τελειώσει, καθώς οι δυο ομάδες θα καταθέσουν εφέσεις.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ πάντως επικρατεί εξαιρετικό κλίμα και όλοι περιμένουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (οι πληροφορίες αναφέρουν πως τότε θα εκδικαστούν οι εφέσεις), για να γνωρίζουν 100% που θα παίζουν τη νέα σεζόν.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής και το μόνο που απομένει για να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις είναι η επικύρωση της απόφασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει