Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συγχαρητήρια Κ. Αγοραστού στους βολιώτες αθλητές κωπηλασίας και συγχρονισμένης κολύμβησης

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συγχαίρει τους Bολιώτες αθλητές του ΝΟΒΑ Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Αλέξανδρο Λουλούδη, οι οποίοι συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, που διεξήχθη στην πόλη Ίτον της Αγγλίας και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Παράλληλα, συγχαίρει τις αδερφές Άννα Μαρία Αλεξανδρή και η Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή από το Βόλο, μέλη της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, οι οποίες εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξήχθη στο Μπούστο Αρσίζιο της Ιταλίας και κατέκτησαν χρυσά μετάλλια.

Ο Περιφερειάρχης συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα τη δυναμική του ελληνικού αθλητισμού και δίνουν ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να στέκεται αρωγός στους αθλητές και τις οικογένειές τους, «που μέσα από συστηματική προσπάθεια, επιμονή και πίστη, τιμούν τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα τους».

Με την ευκαιρία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προέτρεψε «κάθε νέα και κάθε νέο να ασχολούνται με τον αθλητισμό καθώς – όπως επισήμανε – μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει κάποιος από την ενασχόληση αυτή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει