«Συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 17:07

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ μέχρι τον Αύγουστο, όταν και θα λήξει η τρέχουσα σεζόν για τους Πειραιώτες, όπως ανέφερε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι ο Νορβηγός μπακ μιλάει και με άλλες ομάδες.

«Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Έχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική.

Έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά σε Μέσο της Νορβηγίας ο αδερφός του Ομάρ, που είναι παράλληλα και ατζέντης του.

Δηλώσεις στο ίδιο Μέσο έκανε και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφερόμενος στο μέλλον του εμφανίστηκε ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

«Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής.

Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 17:19

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει