Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συμπλοκή καταστηματάρχη με ανηλίκους Ρομά που έκλεβαν πορτοφόλι περαστικής

Αντιμέτωπος με τρεις ανηλίκους Ρομά Ρουμανικής καταγωγής ήρθε καταστηματάρχης της Αγίου Νικολάου, όταν είδε τον ένα από αυτούς να έχει ήδη βάλει το χέρι του μέσα στην τσάντα της ανυποψίαστης πελάτισσάς του, μόλις αυτή είχε βγει από το κατάστημά του. Οι δυο άλλοι ανήλικοι Ρομά την πολιορκούσαν, αναγκάζοντας την γυναίκα να μην μπορεί να περπατήσει, ενώ την ιδία στιγμή ο μεγαλύτερος σε ηλικία είχε ήδη αγγίξει το πορτοφόλι της.

Όμως δεν είχαν προσέξει τον καταστηματάρχη ο οποίος στεκόταν εκτός του καταστήματος, στην είσοδό του. Μόλις ο άνδρας κατάλαβε τι θα γινόταν και δευτερόλεπτα πριν οι ανήλικοι εξαφανιστούν, πλησίασε από πίσω τον δράστη.

Αυτός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης για να τον αναγκάσει να αφήσει από τα χέρια του το πορτοφόλι της γυναίκας , να τον σπρώξει βίαια και σχεδόν να τον χτυπήσει, αφού ο ανήλικος Ρομά δεν εννοούσε με τίποτα να εγκαταλείψει την προσπάθεια της κλοπής.

Τελικά τράπηκαν σε φυγή και παρά τις φωνές και την φασαρία, κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Η γυναίκα χρειάστηκε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ, ενώ ο καταστηματάρχης στο πρόσωπο τουλάχιστον του ενός εκ των ανηλίκων Ρουμάνων, αναγνώρισε τον δράστη μιας σχεδόν ιδίας κλοπής πορτοφολιού, αυτή την φορά μέσα στο κατάστημά του, από φοιτητή πελάτη, του οποίου άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε ταυτότητες και χρήματα μέσα από το μπουφάν, την ώρα που αυτός ήταν απασχολημένος με τις αγορές του.

Οι ανήλικοι Ρομα από την Ρουμανία έχουν γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος για εμπόρους και πολίτες στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον η ευαισθησία στην αντιμετώπιση ενός ανηλίκου, αλλά η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και πλέον είναι βέβαιο ότι τα θύματά τους θα αντιδρούν με συνεχώς όλο και πιο βίαιο τρόπο.

Με ό,τι αποτελέσματα θα φέρει αυτή η αντίδραση!

Πηγή – TheBest.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει