Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕΑντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γ.γ. της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, και αποτελούμενη από το Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του τμήματος των ΕΒΕ, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ, με επικεφαλής τον προέδρό της, Β. Κροκίδη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, ο Β. Κροκίδης «παρουσίασε τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και ανέπτυξε τις θέσεις της Συνομοσπονδίας για μια σειρά ζητήματα, όπως η φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το ασφαλιστικό και άλλα».

Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε «τη στήριξη του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους μικρούς εμπόρους και άλλους επαγγελματίες, που και στις συνθήκες της καπιταλιστικής ανάπτυξης βλέπουν τα προβλήματά τους να παραμένουν και ανέδειξε τις νομοθετικές και άλλες πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει το ΚΚΕ, για την επανένταξή τους στο αφορολόγητο όριο, τη διαγραφή τμήματος των χρεών τους, την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, 16:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει