Συναντήσεις του δημάρχου Χανίων με τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης για την προετοιμασία των σχολικών μονάδων


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 13:44

Η προετοιμασία των σχολικών μονάδων της πόλης εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης με τους νέους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πόπη Ψαρουδάκη και Μανώλη Τζανάκη.

Στις συναντήσεις που έγιναν στα γραφεία των διευθύνσεων εκπαίδευσης συμμετείχε και ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Αντώνης Βαρδάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Σημανδηράκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο των δύο νέων διευθυντών, με την ανάληψη των καθηκόντων τους ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την προετοιμασία αλλά και τις προσπάθειες, που καταβάλλονται εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ο δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι η παιδεία βρίσκεται μεταξύ των προτεραιοτήτων της δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στις ενέργειες, που έχουν καταβληθεί από πλευράς του Δήμου και ιδιαίτερα από τις Σχολικές Επιτροπές αναφορικά με τη διαχείριση του ζητήματος της πανδημίας και την προετοιμασία, που απαιτείται τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τους διευθυντές για ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα των σχολείων, τη διανομή μασκών και αντισηπτικών στους μαθητές αλλά και για τις κτιριακές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τους θερινούς μήνες από συνεργεία του Δήμου Χανίων.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 13:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει