Συναυλία Γιώργου Καζαντζή «Εφ’ όλης της ύλης»Ο Γιώργος Καζαντζής, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς,  έρχεται στο Μέγαρο, για μια μοναδική και εντελώς προσωπική συναυλία, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Η συναυλία του Γιώργου Καζαντζή – εφ’ όλης της ύλης περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια και οργανικά κομμάτια από τη μέχρι σήμερα δισκογραφική του πορεία τα οποία θα ερμηνεύσουν: Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη και η Σόνια Θεοδωρίδου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας ξεκινά με την Κική Δημουλά να διαβάζει από βίντεο τα ποιήματά της «Μαύρη γραβάτα», «Χαίρε ποτέ» και την ορχήστρα να τη συνοδεύει με το οργανικό κομμάτι «Ναντίν» από τη δισκογραφική τους δουλειά Μικρή σουίτα.

Στη συνέχεια οι καλλιτέχνες, συνεργάτες του Γιώργου Καζαντζή θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη όπως: «Μέλισσες», «Ήτανε αέρας», «Μυστικό», «Χειμωνανθός», «Το πέταγμά σου», «Φωτιά κι αλμύρα», «Σαν καταιγίδα», «Κατάρτι κι ατμός», «Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος» κ.ά. , ενώ η τραγουδιστική ροή θα εμπλουτιστεί μελωδικά με την οργανική του σύνθεση «Βαλς της ουτοπίας».

Η συναυλία θα συνεχιστεί με τραγούδια του συνθέτη σε στίχους Μάνου Ελευθερίου από τη δισκογραφική τους συνεργασία και θα κλείσει με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ως αφιέρωμα στους δύο αυτούς μεγάλους δημιουργούς με τους οποίους ο Γιώργος Καζαντζής υπήρξε συνεργάτης και στενός φίλος.

Η ορχήστρα αποτελείται από τα εξής όργανα: Τύμπανα, Ακ. Κιθάρα, Κλ. Κιθάρα, Πιάνο, Κονταμπάσο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Μαντολίνο, Κουαρτέτο εγχόρδων.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη Τηλέφωνο: 2107282333

6 Οκτωβρίου 2019

20:30

Εισιτήρια

Μαθητές, φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ: 15€

Ζώνη Ε: 25€

Ζώνη Δ: 30€

Ζώνη Γ: 35€

Ζώνη Β: 40€

Ζώνη Α: 45€

Διακεκριμένη Ζώνη: 50€

 

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει