Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συναυλία Σταμάτη Σπανουδάκη στον Βόλο

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 9.00 μμ, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Βόλου.
Η συναυλία αυτή θα μας δείξει μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη. Μια πλευρά πιο ώριμη, πιο άμεση και, σίγουρα, πολύ πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του. «Είναι πολύ το λίγο», μοιάζει να είναι το νέο του στοίχημα.
Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις, με τον ίδιο περισσότερο να «ακουμπάει» στις κιθάρες του, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», να γίνεται όχημα για τις καινούργιες και αγαπημένες τραγουδιστικές μελωδίες του, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, χρόνια τώρα ακούραστους μαχητές στους «υπόγειους» αλλά και τόσο ιδιόρρυθμους ρυθμούς του συνθέτη, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσσο, να γεφυρώνει υπεύθυνα ρυθμό και μελωδία, και τον Δημήτρη Γιαννακάκη να αγκαλιάζει με τα πλήκτρα και τους ήχους του όλο αυτό το νέο μουσικό – ενορχηστρωτικό αξιοζήλευτο οικοδόμημα.
Θα ακούσουμε κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από τον δίσκο πού τώρα ετοιμάζει. Βέβαια, όσοι χρόνια τώρα αγαπάμε τον ίδιο και την μουσική του, δεν θα φύγουμε χωρίς να γεμίσουν τ´ αυτιά μας και με τις παλιότερες, αλλά ακόμη τόσο σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.Καινούργιες μελωδίες λοιπόν, στίχοι αλλά και ενορχηστρωτικά ακούσματα, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες από τον ακριβοθώρητο, μα πάντα τόσο δικό μας Σταμάτη Σπανουδάκη.
Όσοι πιστοί προσέλθετε! Με κάθε εισιτήριο οι θεατές θα αποκτήσουν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου» κατά την επικύρωση του εισιτηρίου τους στην είσοδο του θεάτρου!
Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και στο Ιερό Ίδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών «Αγία Τριάδα».
Εισιτήρια προπωλούνται:
ΒΟΛΟΣ
– Public, Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, τηλ. 24210-22904
– Κινηματογράφος «Αχίλλειο», τηλ. 24210-34991 & 24210-32818
– Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, την ημέρα της συναυλίας
ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ
– Βιβλιοπωλείο «Το Αλφαβητάρι», τηλ. 24280-77264
www.ticketservices.gr και στο 210-7234567
Τιμές εισιτηρίων: 40 ευρώ, 20 ευρώ, φοιτητικό 15 ευρώ
Τη συναυλία συνδιοργανώνουν το Μελωδικό Καράβι και ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος».
Μπορεί επίσης να σας αρέσει