Συνελήφθη γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου για υπεξαίρεσηΣοβαρή υπόθεση απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου όπου έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης ενός γιατρού του Νοσοκομείου της πόλης.

Ο γιατρός θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και κατηγορείται για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά τη σύλληψη του, χθες στις 8 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου έπειτα από έλεγχο στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί στο όχημα εντόπισαν και κατέσχεσαν 59 αμπούλες Stedon 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου, συνταγολόγια διπλής και μονής διαγράμμισης , ηλεκτρονικό καρδιογράφο και λοιπό νοσοκομειακό υλικό.

Την κατοχή του υλικού ο γιατρός φέρεται να μην ήταν σε θέση να την αιτιολογήσει επαρκώς και είναι προφανές πως πρόκειται για σοβαρό ζήτημα για το οποίο αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση της αστυνομίας και παρέμβαση της διοίκησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας.

Με πληροφορίες από το agrinionews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, 09:58

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει