Συνελήφθη ύποπτος άνδρας έξω από το σπίτι της Τέιλορ ΣουίφτΈνας άνδρας που έφερε πλήρη εξοπλισμό διαρρήκτη και συνελήφθη μπροστά από το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει προσωπικά την Aμερικανίδα τραγουδίστρια και ότι είχε συμφωνήσει μαζί της να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στο μουσικό στερέωμα.

Η αστυνομία του Ουέστερλι, μιας κωμόπολης στην πολιτεία του Ρόουντ Άιλαντ, συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 30 εργαλεία που μπορούσαν να διανοίξουν μια κλειδαριά, όπως και άλλα κοινά διαρρηκτικά εργαλεία.

Κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα, ο οποίος είχε φθάσει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού της Σουίφτ προτού συλληφθεί.

«Δεν σταματούσε να μας λέει ότι τη γνωρίζει προσωπικά και ότι πήγαινε να την επισκεφθεί», εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ουέστερλι, Σον Λέισι, στο Westerly Sun, το πρώτο μέσο ενημέρωσης που μετέδωσε την είδηση.

«Έλεγε ότι προσπαθούσε να αρχίσει καριέρα στο τραγούδι και ότι εκείνη είχε δεχτεί να τον βοηθήσει», πρόσθεσε ο αξιωματούχος επιβεβαιώνοντας τη σύλληψη του προσώπου αυτού, που έκτοτε κατηγορείται για κατοχή εργαλείων που χρησιμοποιούνται στις διαρρήξεις και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Ο άνδρας εξήγησε επίσης στους αστυνομικούς ότι είχε ήδη ταξιδέψει στο Νάσβιλ και στο Μέμφις προσπαθώντας να συναντήσει την τραγουδίστρια που διαθέτει σπίτι στο Νάσβιλ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 13:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει