Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε δύο τουρίστριες

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα στο Κουσάντασι έναν έφηβο ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο τουρίστριες από την Ιρλανδία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.

Ο 17χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας, δηλώνοντας ότι το έκανε διότι ήθελε να παντρευτεί την 15χρονη κόρη ενός από τα θύματα, όμως η μητέρα της ήταν αντίθετη. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού, αφού το κορίτσι δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας της και μίας φίλης της.

Ο νεαρός Τούρκος, που εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Κουσάντασι, παραδέχθηκε ότι μετέφερε τις δύο γυναίκες με ταξί σε ένα δάσος κοντά στη Σμύρνη, 120 χιλιόμετρα βόρεια του Κουσάντασι, όπου τις μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Συνελήφθη επίσης ο οδηγός του ταξί και ο πατέρας του νεαρού.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε ότι «δύο γυναίκες μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου», διευκρινίζοντας ότι ένα μέλος της πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Άγκυρα έχει μεταβεί στο Κουσάντασι για να προσφέρει υποστήριξη στους συγγενείς των θυμάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει