Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συνεργασία για ασφάλιση ακίνητης περιουσίας με τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ

Σε συνέχεια της πολυετούς και άριστης συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) με την Interamerican, η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, διαθέτει από τις αρχές Σεπτεμβρίου προνομιακή ασφάλιση ακίνητης περιουσίας για όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για online ασφάλιση, που χαρακτηρίζεται από εύκολες, απλές και άμεσες διαδικασίες, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ασφαλιστικής.

Η Anytime παρέχει στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ διαφορετικού τύπου προγράμματα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, με ασφαλιστικές καλύψεις μεγάλου φάσματος κινδύνων για τις κατοικίες τους.

Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από προνομιακό ασφάλιστρο, ευελιξία στην επιλογή καλύψεων, διαφάνεια στους όρους και αυτόματη έκδοση συμβολαίου.Ταυτόχρονα, η ΠΟΜΙΔΑ παρέχει επιπλέον, σε κάθε ασφαλισμένο στην Anytime σημαντικά μειωμένη συνδρομή στην Ομοσπονδία, ως μέλος, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ασφάλιση της κατοικίας προβάλλει σήμερα επιτακτικά ως βασική ανάγκη προστασίας του πιο σημαντικού περιουσιακού στοιχείου, που είναι εκτεθειμένο σε ποικίλους κινδύνους, με αυξανόμενα τα καταστροφικά φαινόμενα (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.ά.). Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία κατέβαλε, μόνο κατά το 2017, αποζημιώσεις 12,4 εκατ. ευρώ για ανάλογες ζημιές κτηρίου/περιεχομένου σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Τη δυνατότητα ασφάλισης με τα προγράμματα Anytime της εταιρείας έχουν τα παλαιά και τα νέα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ.

Πηγή: euro2day.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει