Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Συνταγή για παγωμένη mangorita

παρά Ευκλείδιου (Γκρουβ Γορίλλα) Κρατσιώτη,

Πρόκειτε για κοκτέιλ – γρανίτα.

Θα χρειαστείτε:

40 ml λευκή τεκίλα
15 ml Grand Marnier κόκκινο.
20 ml φρέσκος χυμός από λάιμ
10 ml σιρόπι ζάχαρης η αν πάει πολύ το σιρόπι..ζάχαρη (απλά χτυπημενη μεσα σε λίγη από την τεκίλα)
2 κομματάλια γλυκού μάνγκο ή 30 ml νέκταρ μάνγκο χυμού.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά με τριμμένο πάγο στο μπλέντερ σε υψηλή ταχύτητα. Σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ με καλαμάκια και διακοσμείτε με μία φέτα λάιμ….

Περισσότερα: Sick City

Μπορεί επίσης να σας αρέσει