Συνωστισμός και παντελής έλλειψη μέτρων προστασίας σε beach bar


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 12:01

Τα εισαγόμενα και τα «ορφανά» κρούσματα που έχουν παρατηρηθεί στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες προκαλούν ανησυχία, με το Μαξίμου να συνεδριάζει για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ δεν αποκλείεται η εφαρμογή επιπλέον μέτρων.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι δεν πτοούνται και περνάνε το καλοκαίρι τους διασκεδάζοντας σε γεμάτα μπαρ. Συγκεκριμένα, βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα προέρχεται από πάρτι που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα και δείχνει εκατοντάδες νέους να χορεύουν σε ρυθμούς hip hop αδιαφορώντας για τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού λόγω συνωστισμού.

 

 

Στην προκειμένη περίπτωση ο συνωστισμός που βλέπετε προκλήθηκε λόγω της παρουσίας ενός hip hop καλλιτέχνη. Ένα event που διαφημιζόταν εδώ και μέρες από τη σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του beach bar ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα κοινωνικά δίκτυα για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή. Οι πελάτες τραγουδούσαν «δεν υπάρχει ιός», μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 12:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει