Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Μιχελάκη στον πρωθυπουργό

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τις κυβερνητικές διαρροές που αφορούν στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατανοούμε ότι για τον κ. Παπανδρέου η Θεσσαλονίκη είναι ένας προορισμός που θέλει να αποφύγει. Γιατί μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνει στη μνήμη του.

Εκεί υποσχόταν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν. Εκεί έδινε ψεύτικες υποσχέσεις στους πολίτες για έξοδο από την κρίση.

Εκεί δεσμευόταν για έργα ανάπτυξης, που θα άλλαζαν την πόλη. Σήμερα, η καταρρέουσα κυβέρνησή του, βλέπει ως εφιάλτη τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όχι μόνο γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν στους πολίτες, αλλά και γιατί κανείς, πλέον, δεν τους πιστεύει. Αποτέλεσμα: Τα όσα κωμικοτραγικά βλέπουμε να διαρρέουν από το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Παπανδρέου, για το αν θα μιλήσει ή όχι στους παραγωγικούς φορείς.

Και επειδή η υποκρισία περισσεύει, να θυμίσουμε στον κ. Παπανδρέου, ότι μόλις πριν από ένα χρόνο, όχι μόνο έκρινε απαραίτητο να δώσει το στίγμα της οικονομικής του πολιτικής από τη Θεσσαλονίκη, αλλά έκανε εκεί και πανηγυρική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχαν φτάσει στο σημείο να διαρρέουν, ότι θα πρότειναν να συνεδριάσει το Eurogroup στη Θεσσαλονίκη!

Τώρα, μέσα στον πανικό τους, απαξιώνουν και το θεσμό της Διεθνούς Εκθέσεως. Δυστυχώς για αυτούς, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει