Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σύσκεψη Πηλαδάκη – Βγενόπουλου για να ρίξουν τον Βόλο!

Η ύστατη προσπάθεια από το επιχειρηματικό μέτωπο Πηλαδάκη -Βγενόπουλου και διαπλεκόμενων πολιτικών που τους εκπροσωπούν είναι σε εξέλιξη. Δύο τα νέα μέτωπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με αφορμή προσφυγή του Ιωνικού, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα, αφού με βάση το σκεπτικό της, Πολιτεία, ομάδες και φίλαθλοι, μπορούν να προσβάλουν τις αποφάσεις της, για τις οποίες δεν έχει δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο πήρε την εξής απόφαση: Για να έχει ισχύ οποιαδήποτε απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχει δημοσιευθεί και το σκεπτικό που οδηγεί σε αυτήν. Στις περιπτώσεις παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα, το σκεπτικό δεν έχει γίνει γνωστό, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα ή φορέας ή ακόμη και φίλαθλος θεωρήσει ότι θίγεται από την απόφαση να μην υποβιβαστούν οι δύο σύλλογοι, τότε μπορεί να την προσβάλει.

Όπως εξηγεί μάλιστα στην εφημερίδα ανώτερο στέλεχος της ΕΠΟ, αυτό σημαίνει ότι «λύνονται» τα χέρια της Πολιτείας που έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την μείωση των ποινών των δύο ομάδων, καθώς μπορεί να ζητήσει να ακυρωθεί. Βεβαίως αν ευσταθεί όλο αυτό το σενάριο όταν θα δημοσιευτεί το σκεπτικό της β’βάθμιας της ΕΠΟ τότε χάνεται κάθε δικαίωμα προς προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Να σημειωθεί πως το δημοσίευμα των “Νέων” προέκυψε μετά από την χθεσινοβραδυνή σύσκεψη Πηλαδάκη-Βγενόπουλου και νομικών συμβούλων των στην Αθήνα,οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρούνε τρόπο παραμονής της ομάδας του “καζινάρχη” στην μεγάλη κατηγορία.

Πληροφορίες από την Αθήνα μιλάνε πως η παράταση δόθηκε έτσι ώστε η Πολιτεία να “ξεσκονίσει” την κατάσταση που υφίσταται το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ και να σιγουρευτεί πως ο Αχιλλέας Μπέος αποτελεί και «γραφειοκρατικά» παρελθόν για την ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει