Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σύσκεψη στο Δήμο Βόλου για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του Ξηριά

Π. Σκοτινιώτης: Πνεύμα συνεργασίας για να προχωρήσει απρόσκοπτα το έργο

Η βούληση της δημοτικής αρχής Βόλου να προχωρήσει απρόσκοπτα και με ταχύτατες διαδικασίες το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του χειμάρρου Ξηριά, εκφράστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας-Β.Σποράδων, του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Στη σύσκεψη καταγράφηκαν όλες οι εκκρεμότητες του έργου και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους, ώστε το έργο να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία όχι μόνο της συγκεκριμένης περιοχής αλλά συνολικά του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ έχει και έντονα περιβαλλοντική διάσταση.

Ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης επανέλαβε τη θέληση της δημοτικής αρχής να συνδράμει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία αποτελεί τον φορέα υλοποίησης του έργου, ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα όλες απαραίτητες διαδικασίες, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία της σταθερής και ουσιαστικής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει