Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τί ζόρι τραβάει το Gazzetta.gr με την πόλη μας;

To e-Volos.gr σχολιάζει δημοσκόπηση σκοπιμότητας του Gazzetta.gr

Τί μεταδίδει αυτή την ώρα το Gazzetta.gr: “Οι Έλληνες φίλαθλοι μέσω του γκάλοπ του gazzetta.gr δείχνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία να συμφωνούν με την απόφαση για υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League!

Δεν είναι μια απόφαση που… διχάζει την Ελλάδα στα δύο! Άλλωστε δύσκολα θα βρεις Έλληνα φίλαθλο που να μη ζητά την κάθαρση στο ποδόσφαιρο! Οπότε θα ήταν δύσκολο να μη βρει φανατικούς υποστηρικτές η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον διπλό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας εξαιτίας της εμπλοκής τους (και των Μπέου-Ψωμιάδη) στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια!

Από την περασμένη Πέμπτη που έγινε γνωστή τα ξημερώματα η απόφαση, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής το gazzetta.gr διενήργησε ψηφοφορία στην οποία το ερώτημα ήταν το εξής: «Πώς κρίνετε τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας;». Το ΔΙΚΑΙΟΣ ήταν η μια απάντηση και το ΑΔΙΚΟΣ η άλλη.

Κλικ στο συγκεκριμένο γκάλοπ ως την ώρα που έκλεισε (Κυριακή 31/7 στις 22.00) έκαναν 2.544 αναγνώστες της ιστοσελίδας μας (και τους ευχαριστούμε γι’αυτό) και το 82% θεωρεί πως δίκαια αποφασίστηκε οι δύο επαρχιακές ομάδες της Σούπερ Λίγκας να υποβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα… πληρώνοντας για τις αμαρτίες τους. Υπάρχει από την άλλη και ένα 18% που υποστηρίζει ότι αυτή η απόφαση είναι ΑΔΙΚΗ.

Βέβαια η διαφορά των δύο ποσοστών είναι τεράστια και προφανώς κάτι δείχνει…”.

Πηγή – Gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ e-Volos.gr: Σαφώς και κάτι δείχνει, αγαπητοί συνάδελφοι, το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης. Δείχνει, αφενός την πρεμούρα σας να πάρετε κλικ, εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και αφετέρου την κατάντια της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας, που συνήθως αποσκοπεί…

Δηλαδή τί αποτέλεσμα περιμένατε να φέρει μια τέτοια δημοσκόπηση; Κοροϊδευόμαστε; Και πληθυσμιακά να το δει κανεις, λογικά είναι τα όποια αποτελέσματα.

Τέλος, αν οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου και η ΕΠΟ, στηριχτούν για τις όποιες αποφάσεις τους σε τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις σκοπιμότητας, να είναι σίγουροι ότι μόνον χαμένοι μπορούν να βγουν πολιτικά. Το τελεσίγραφο εξάλλου της τοπικής κοινωνίας, κυρίως προς τους κυβερνητικούς Βουλευτές Μαγνησίας, είναι ξεκάθαρο.

Υ.Γ.: Κρίμα κύριοι του Gazzetta.gr, γιατί μέχρι πριν λίγα λεπτά σας διαβάζαμε και σας αναπαράγαμε κιόλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει