Τα νέα ταλέντα στην sold out κωμωδία του Καπουτζίδη

Η συγκεκριμένη παράσταση από το ξεκίνημά της κέρδισε το κοινό με αποτέλεσμα να έχει γίνει talk of the town.

Ένα μοντέρνο, γρήγορο έργο, τοποθετημένο στο σήμερα, με ατάκες και χιούμορ, αλλά και με κεντρικό story του τον έρωτα και τις σχέσεις.  

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» και νιώθει μεγάλη χαρά που οι πρωταγωνιστές, νέα και ταλαντούχα παιδιά έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων, μικρών και μεγάλων.

Πράγματι οι: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, σε διπλή διανομή με την  Γωγώ Καρτσάνα, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους και έχουν κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα.

Οι έξι ταλαντούχοι ηθοποιοί με το ταλέντο τους και την ασταμάτητη εργατικότητα τους έχουν φτάσει την παράσταση στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Για τον λόγο αυτό σημειώνονται ουρές έξω από το θέατρο Ήβη.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Γωγώ Καρτσάνα

Μαριλού Κατσαφάδου

Ανθή Σαββάκη

Γιώργος Σαββίδης

Γιάννης Κουκουράκης

Πάνος Νάτσης

Αποστόλης Ψαρρός

Η παράσταση

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!”

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη

Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Οικονομίδη

Θέατρο Ήβη

Τετάρτη    19:00

Πέμπτη    21:00

Παρασκευή    21:00

Σάββατο    18:00

Σάββατο    21:00

Κυριακή    19:00

Εισιτήρια

23€ – 15€

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει