Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τα στοιχεία που «καίνε» τον φερόμενο δολοφόνο της 38χρονηςΣυγκλονίζει την κοινωνία του Ρεθύμνου η υπόθεση με την αγνοούμενη Αντονίνα Ζόεβα (Τόνια) και τον 59χρονο που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Υπό διακριτικότητα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου και με διαδικασίες εξπρές ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου και αμέσως άρχισαν ενδελεχείς έρευνες από τις αστυνομικές αρχές..

Μάλιστα αδιάσειστα στοιχεία που βρήκαν, τους οδήγησαν στην σύλληψη του 59χρονου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ των στοιχείων εντόπισαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του κατηγορούμενου αλλά και στο αυτοκίνητο του .

Ο ίδιος, που στο παρελθόν, είχε συλληφθεί ξανά και έχει μπει στη φυλακή, αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και εμπλοκή σ’ αυτή την υπόθεση.

Έχοντας περάσει 4 μήνες από την εξαφάνισης της Βουλγάρας , μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της Η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής η οποία είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού παραμένει εξαφανισμένη από τις 11 Μαΐου, χωρίς, μέχρι και σήμερα, τα ίχνη της να έχουν εντοπιστεί, γεγονός που επιτείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία των δικών της ανθρώπων ενώ τραγική φιγούρα το ανήλικο παιδί που περιμένει όλο αυτό το διάστημα να αντικρύσει τη μητέρα του .

Την 38χρονη την είχαν δει τελευταία φορά σε παραλία του Ρεθύμνου την Παρασκευή 11 Μαΐου, να είναι με φιλικά της πρόσωπα.

Πηγή: neakriti.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 00:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει