Τα συγκλονιστικά μηνύματα διάσημων και άσημων για τον Steve Jobs

Κάποιος είχε την ιδέα να αφήσει έξω από ένα κατάστημα της Apple ένα μήλο με σκαλισμένο ένα «αντίο». Ήταν ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα του απλού κόσμου για τον Steve Jobs που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.

Ο κόσμος συρρέει σε όλες τις πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών σε καταστήματα της Apple για να γράψει λίγα λόγια για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας που έφερε την επανάσταση στην τεχνολογία. Έξω από το σπίτι του στο Πάλο Άλτο οι τοίχοι έχουν γεμίσει με μηνύματα και τα πεζοδρόμια με λουλούδια στη μνήμη του. Για τον Steve Jobs και από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του μίλησαν πολλοί.

Από τον Αμερικανό πρόεδρο μέχρι σταρ της σόουμπιζ. «Ο κόσμος έχασε έναν οραματιστή. Και πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή στην επιτυχία που είχε ο Steve στη ζωή του από το να διαπιστώνουμε ότι ο περισσότερος κόσμος έμαθε για το θάνατο του από μία συσκευή που ο ίδιος εφηύρε. Η Michelle και εγώ στέλνουμε τα συλλυπητήρια και τις προσευχές μας στην σύζυγο του Laurene, την οικογένειά του και σε όλους όσοι τον αγάπησαν.

Του άρεσε να λέει πως ζει την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία και το έκανε. Διαμόρφωσε τις ζωές μας και άλλαξε τον τρόπο που ο κάθε ένας από εμάς βλέπει τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Barack Obama. Και το twitter γέμισε με μηνύματα πολλών γνωστών αστέρων. Πρώτος ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg. «Steve, σε ευχαριστώ που υπήρξες μέντορας και φίλος μου.

Που μας έδειξες ότι αυτά που δημιουργούσες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Θα μου λείψεις», έγραψε. «Από το Mac μου σε όλους τους Εραστές μου, αναπαύσου εν ειρήνη Steve Jobs», έγραψε η Kylie Minogue. «Την ώρα που πληκτρολογώ αυτές τις λέξεις στο iPhone μου, δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου, για έναν απίστευτο άνδρα που ποτέ δεν γνώρισα.

Η εξυπνάδα του μας άγγιξε όλους. Steve Jobs θα είσαι μαζί μας για πάντα», έγραψε η Tyra Banks ενώ ο Anderson Cooper αρκέστηκε στο να μεταδώσει τα νέα. «Μόλις ολοκλήρωσα την εκπομπή μου και άκουσα τα νέα για τον Steve Jobs. Ήταν ένας απίστευτος άνδρας με εξαιρετικό όραμα. Άλλαξε τον κόσμο», έγραψε η Ellen DeGeneres.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει