Τετ α τετ Κικίλια με τους επικεφαλής των υγειονομικών περιφερειών με κύρια θέματα τις προτεραιότητες και τις οικονομικές ανάγκεςΤην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μονάδες Υγείας κάθε περιφέρειας της χώρας παρουσίασαν οι διοικητές και οι υποδιοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβούλιου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) το οποίο συνεδρίασε σήμερα στο υπουργείο υπό την προεδρία του κ. Κικίλια.

Ο υπουργός τούς ζήτησε να αποτυπώσουν τις προτεραιότητες των περιφερειών, καθώς και τα στοιχεία των οικονομικών αναγκών τους, θέτοντας ως βασικούς άξονες την πρωτοβάθμια περίθαλψη, την πρόσβαση του πολίτη στις υπηρεσίες Υγείας και την καταγραφή των αναγκών τους σε προσωπικό.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού Παναγιώτης Πρεζεράκος και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 15:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει