Τι κάνει η Margot Robbie για να έχει ένα αψεγάδιαστο κορμίΗ Margot Robbie είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες παρουσίες στον κινηματογράφο και με αναλογίες μοντέλου.

Η σιλουέτα της ηθοποιού είναι ένα από τα δυνατά της επίσης σημεία, καθώς φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να τη διατηρεί αψεγάδιαστη. Τι κάνει γι’αυτό; Σημαντικό ρόλο όπως εκείνη έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της παίζει η σωματική άσκηση και ο συνδυασμός αγαπημένων της δραστηριοτήτων, όπως το πιλάτες, το μπαλέτο και η αεροβική. Κι όλα αυτά πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός οφείλει τις αναλογίες της στις συμβουλές που της έχει δώσει ο προσωπικός της γυμναστής, Ντέιβιντ Χίγκινς. Ανάμεσα σε αυτές η τήρηση του διαστήματος των 16 ωρών κατά τις οποίες η ηθοποιός δεν τρέφεται καθόλου.

Ο γυμναστής της αναφέρεται φυσικά στο διάστημα από το τελικό βραδινό γεύμα, που πρέπει να καταναλώνεται περίπου στις 8 το απόγευμα, μέχρι το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσει. Έτσι, το κορμί επανέρχεται και ο μεταβολισμός ηρεμεί.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 05:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει