Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το "βαπόρι" απ΄την Αλβανία, πήγαινε στην Κορινθία…

Φορτηγό με 695 κιλά χασίς, πέρασε τα σύνορα… αλλά πιάστηκε λόγω τροχαίου!

Το θηριωδών διαστάσεων φορτίο με χασίς από την Αλβανία μπορεί να ξέφυγε από τους αστυνομικούς της Ηπείρου, που συνήθως εντοπίζουν εύκολα τέτοιου είδους μεταφορές, όμως «κόλλησε» στις… κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων! Όταν έσκασε ένα λάστιχο και το βαρύ όχημα ντελαπάρισε, ο οδηγός του το… εγκατέλειψε τρέχοντας με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών που έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν 23 μεγάλους σάκους με 695 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!

Τα ναρκωτικά που διέσχισαν σχεδόν τη μισή Ελλάδα, ήταν κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο του ψυγείου του φορτηγού που ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Ξυλοκάστρου. Τα ίχνη του οδηγού δεν βρέθηκαν και αναζητείται από την Ασφάλεια Κορίνθου, καθώς η φυγή του όταν έχασε τον έλεγχο δείχνει πως γνώριζε τι μετέφερε.

Αντίθετα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον48χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος εντοπίστηκε σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορίνθου και ανακρίνεται. Πρόκειται για γνωστό κρεοπώλη που έχει κατάστημα στην πόλη της Κορίνθου, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κάποιο αδίκημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η μεταφορά των ναρκωτικών έγινε εν αγνοία του, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ο βαθμός της εμπλοκής του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει