Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” έδρα του Πύρασου στην Δ Εθνική!

Το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” της Νίκης Βόλου δήλωσε για έδρα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου! Το γειτονικό σωματείο δεν θα έχει στη διάθεσή του για τους επόμενους μήνες το γήπεδο της Ν. Αγχιάλου, λόγω εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Έτσι θα αναγκαστεί να δώσει στον Βόλο τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ τον Δεκέμβριο εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Η Ερασιτεχνική Νίκη συμφώνησε με τον Πύρασο για τη χρήση του γηπέδου και έδωσε το σχετικό παραχωρητήριο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος δεν έφερε καμία αντίρρηση. Άλλωστε, ο Γιδόπουλος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ, γιατί όπως υποστηρίζει ο ίδιος η Νίκη εξακολουθεί να έχει πιθανότητες ανόδου στην Football League και εφόσον συμβεί αυτό τότε και μόνο θα παραμείνει στην ομάδα.

Στο μεταξύ, την “κλούβα” αναμένεται να χρησιμοποιήσουν φέτος και οιΝέοι Αθλητές Νίκης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. «Είναι από τις λίγες φορές που έχουμε έτοιμο γήπεδο αλλά δεν έχουμε ομάδα», ειπώθηκε μεταξύ των φιλάθλων της Νίκης Βόλου. Όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι το “Παντελής Μαγουλάς” δεν θα ερημώσει, αφού θα αγωνίζονται σε αυτό τουλάχιστον δύο κυανόλευκες ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει