Το είδος  Bogdanus–Bogdanus και το Netflix


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 14:11

ΠΚ

Με απασχολεί το «case» ως πρόταση μελέτης περί του είδους Bogdanus-Bogdanus όπως θα με απασχολούσε η υπόθεση Monachus–Monachus. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πώς η phoca είναι ένα πανέξυπνο, τρυφερό και αγαπησιάρικο θηλαστικό που κινδυνεύει από την ανθρώπινη επιθετικότητα. Ο Μπογδάνος είναι ένα εμμονικό, μετρίας δυνατότητας επιθετικό θηλαστικό, που κινδυνεύει από τον ίδιο του τον εαυτό και μόνον.

Θα μου πείτε, μα για τον λόγο αυτό υπάρχει μία ολόκληρη ειδικότητα στην Ιατρική Επιστήμη η οποία ασχολείται με τις εμμονικές διαταραχές ατόμων τύπου Μπογδάνου. Παρόλα αυτά ,ο βουλευτής της ακροδεξιάς πτέρυγας της δεξιάς της ΝΔ θα έπρεπε να απασχολεί τους ευαίσθητους ανθρώπους που παρακολούθησαν  στο παρελθόν με προσοχή την χαώδη πορεία συμπολιτών τους όπως της  Ελένης Λουκά φερ΄ειπείν. Θα ήταν εσφαλμένη η προσέγγιση του τύπου « Η κακομοίρα ή ο κακομοίρης ,πληρώνουν  τα σπασμένα κάποιων άλλων» διότι με αυτόν τον τρόπο θα απαλλασσόταν και ο ίδιος ο Μπογδάνος αλλά και οι εκλογείς που τον ψήφισαν από τις ευθύνες.

Είμαι της άποψης πώς φέρουμε ως συνειδητοί πολίτες  μεγάλο μέρος της ευθύνης των ασθενειών μας. Όλων των ασθενειών μας.

Ο βουλευτής «στεγνός » ως φαίνεται από επιχειρήματα, ανακάλυψε πως ο «εχθρός» είναι καμουφλαρισμένος με στολή πολιτικής παραλλαγής πίσω από την αποθέωση της αγοράς του θεάματος που ακούει στο όνομα NETFLIX. Όχι μόνον ο ταξικός εχθρός, ο κομμουνιστής με το κονσερβοκούτι, ο επίγονος του Τσε, αλλά και ο πνευματικός εχθρός, ο Σατανάς, ο αντίπαλος του Ιησού,  ο προδοτικός αυτός σύγχρονος Εσσαίος, ο αιρετικός, ο οπαδός της Υπατίας, όλα αυτά μαζί και χώρια. 

Ο Μπογδάνος εντόπισε όλες αυτές τις παραλλαγές στην όψη του απόλυτου εχθρού, στην εμπορικότερη ίσως έκφραση της σύγχρονης τηλεοπτικής παραγωγής των ΗΠΑ, στο  Netflix. Κατήγγειλε λοιπόν δημοσίως ,σε ένα δεύτερης κατηγορίας τηλεοπτικό σταθμό ,αφού μόνον ένα δεύτερης  κατηγορίας κανάλι θα τον προσκαλούσε, πώς το σύγχρονο δηλητήριο του νεομαρξισμού έχει κρυφτεί στα σίγουρα μέσα στο Netflix το οποίο με σπάνια δολιότητα μπαίνει στα σπιτικά μας και προπαγανδίζει αριστερές, κομμουνιστικές, αιρετικές  και άλλες ιδέες του Αντίχριστου. Είναι η 5η Φάλαγγα των σύγχρονων κομμουνιστών οι οποίοι ήρεμα και σταθερά δηλητηριάζουν την ψυχή μας από το αμερικανικό Netflix με το Casa di Papel βεβαίως βεβαίως. Και όλα αυτά στα σοβαρά με ύφος πολλών Καρδιναλίων.

Προφανώς το «case»  Bogdanus – Bogdanus θα πρέπει να απασχολεί εκείνον που τον έβαλε στην λίστα της Α Αθηνών και τον στήριξε για να εκλεγεί, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δηλαδή, που είναι και ο αρχηγός του. Να τον χαίρεται. Θα μπορούσε όμως να ενδιαφέρει ως μελέτη που θα καταλήξει σε ένα εξαιρετικό διδακτορικό  και κάποιους νεαρούς και φιλόδοξους επιστήμονες που δεν βολεύονται  με κοινοτοπίες και οι οποίοι προτιμούν να ιχνηλατούν τα σκοτεινά μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής. Και του Μπογδάνου…


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 14:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει