Το ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά που ήρθε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τον θάνατό του


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 01:20

Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου είχε εισηχθεί την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά και μία φωτογραφία από την τελευταία συνεργασία τους, στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» .

«Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά» , έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που τη συνόδευε.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 01:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει