Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Το καμάρι του Πειραιά γράφει ιστορία»

Ο Πειραιάς γιορτάζει την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, δεν θα μπορούσε να απέχει από την εορταστική ατμόσφαιρα.

«Ο Πειραιάς γιορτάζει. Η ερυθρόλευκη στρατιά που βρίσκεται σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγυρίζει. Ο Θρύλος του Πειραιά γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 88α γενέθλια του. Ο 40ος τίτλος του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα κύπελλα που έχει κατακτήσει, οι διακρίσεις του στην Ευρώπη, μας δείχνουν ότι ο αιώνιος έφηβος, ο δαφνοστεφανωμένος έρχεται από πολύ παλιά και θα πάει πολύ μπροστά. Το καμάρι του Πειραιά, ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και πρωτοπορεί στην αναγέννηση της πόλης. Ο Πειραιάς αλλάζει με τον Ολυμπιακό πρωτοπόρο στα αθλήματα. Είναι το διπλό μήνυμα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με πρόγραμμα, με πίστη στο στόχο μας, με αγάπη στην πόλη μας και στην ομάδα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές μια ακόμη χρυσής σελίδας στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πρόεδρο, Διοίκηση, Προπονητές και Παίκτες, αλλά πάνω από όλα και όλους στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι και πρώτος στην Ευρώπη».

Τέλος, με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, φωταγωγήθηκε η πόλη για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό Πειραιά.

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει