«Το ΚΙΝΑΛ δεν ξεχνά ότι πήγε Δεξιά…»Με ανακοίνωση του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απαντά στα περί «φαρσοκωμωδίας» του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την προκήρυξη για την προμήθεια ανανέωσης του στόλου λεωφορείων σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΚΙΝΑΛ δεν ξεχνά ότι πήγε Δεξιά… Είναι πραγματικά να γελά κανείς με την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την προμήθεια νέων λεωφορείων σε Αττική και Θεσσαλονίκη».

«Είναι η πολλοστή φορά άλλωστε που οι ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες, ακόμη και στις φράσεις που χρησιμοποιούν, είτε με τις ανακοινώσεις της ΝΔ είτε με τα ΜΜΕ της ΝΔ», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το υπουργείο Μεταφορών υπογραμμίζει: «έπειτα από τόσες δεκαετίες που κυβερνούν τη χώρα, ότι δεν μπορεί να προκηρυχθεί διαγωνισμός του Δημοσίου χωρίς εγκεκριμένες πιστώσεις, δηλαδή χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Επειδή όμως το γνωρίζουν αυτό και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσής τους, οι πολίτες μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την παραπληροφόρηση που έχουν δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια».

«Κι ένα τελευταίο ερώτημα: Ας μας πουν γιατί δεν υπήρχε από τις κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχαν μέχρι το 2015 ούτε ένα ευρώ στο ΕΣΠΑ για την αγορά νέων λεωφορείων, ας μας πουν γιατί στον ΟΑΣΘ δεν έκαναν ποτέ έλεγχο και αντί για 48,8 εκατ. για νέα λεωφορεία υπήρχαν 600 ευρώ; Έχουν προσχωρήσει και σε αυτό στις θέσεις της ΝΔ για ιδιωτικοποιήσεις των αστικών συγκοινωνιών;» καταλήγει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 22:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει