Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει«Έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν νεκροί». Αυτό δήλωσε ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκίνητου, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά. «Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει», συνεχίζει ο κ. Γιάννης από τον Άγιο Στέφανο. 

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες ο θάνατος του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά, γιου του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ο 23χρονος καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Το OPEN έφερε στο φως μία συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού του δεύτερου οχήματος που είχε εμπλοκή στο περιστατικό, ο οποίος περιγράφει πώς έγιναν όλα και δηλώνει ότι ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του για να σώσει τον ίδιο και ένα ακόμη άτομο.

Ο άνθρωπος-κλειδί του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά αποκαλύπτει πώς ο νεαρός οδηγός έπεσε πάνω σε δέντρο, στην προσπάθειά του να μην πέσει στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο. «Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί», λέει και συνεχίζει: «Δηλαδή, απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστο αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και μένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου. Εκεί είδε το αυτοκίνητου του κ. Γιάννη να έχει βγάλει φλας με σκοπό να στρίψει αριστερά. Ο 23χρονος δεν μπόρεσε λόγω της μεγάλης ταχύτητας να αντιδράσει, έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο κ. Γιάννης περιγράφει συγκλονισμένος πως έγιναν όλα. «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά-σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

Πηγή: Open, Έθνος


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 21:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει