Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το πρώτο σχολείο του σεξ είναι γεγονός!

«Αφιερώνουμε χρόνο στο να αναπτύξουμε το μυαλό μας, το σώμα μας, τη φυσική μας κατάσταση, αλλά πόσο χρόνο δίνουμε για να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που πραγματικά μετράει…το σεξ;». Με αυτή την ερώτηση, η διευθύντρια του πρώτου σχολείου στο κόσμο για το σεξ περιγράφει με λίγα λόγια τί να περιμένει όποιος φοιτήσει εκεί.

Το σχολείο, το οποίο λειτουργεί εδώ και μία εβδομάδα μισή ώρα έξω από τη Βιέννη και ονομάζεται AISOS (Austrian International School Of Sex), υπόσχεται ότι οι μαθητές του θα γίνουν άσσοι στο σεξ, μέσα από μαθήματα που περιλαμβάνουν θεωρίες του σεξ, σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές αγγίγματος και μαθήματα ανατομίας.

Το τρίμηνο στο σχολείο του σεξ κοστίζει 1400 ευρώ και τα περισσότερα μαθήματα γίνονται στα γερμανικά, ενώ τα σαββατοκύριακα προσφέρει ειδικά μαθήματα για ζευγάρια.

«Στο AISOS θέλουμε να αναπτύξετε πρακτικές ικανότητες που θα αλλάξουν όχι μόνο τη δική σας ζωή, αλλά και τη ζωή όλων των σεξουαλικών σας συντρόφων. Σας διδάσκουμε την τέχνη του να δίνεις και να παίρνεις ηδονή», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σχολείου.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει