Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το ραντεβού μέσω facebook κατέληξε σε ξύλο!

Σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του αυτό που του συνέβη τελικά ένα ανήλικο αγόρι στη Ρόδο, όταν έκλεινε ραντεβού με μια κοπέλα τρία χρόνια μεγαλύτερή του που είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Αντί για τη συνάντηση που ονειρευόταν, βρέθηκε στο… νοσοκομείο με σπασμένη μύτη!

Ο 14χρονος είχε γνωριστεί με την 17χρονη μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να συνομιλούν, χωρίς όμως να έχουν γνωριστεί. Όταν πέρασε λίγος καιρός, ο νεαρός ζήτησε να συναντηθούν, πράγμα που η συνομιλήτριά του αποδέχθηκε. Έτσι, έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή του «Έλλη» χωρίς ο ανήλικος να φαντάζεται τι τον περίμενε. Μόλις πήγε στον τόπο της συνάντησης, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών που του είχαν στήσει καρτέρι και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα!

Όταν ο 14χρονος έχασε τις αισθήσεις του, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και διηγήθηκε τι είχε προηγηθεί. Η 17χρονη με την οποία επρόκειτο να συναντηθεί εντοπίστηκε και κλήθηκε να δώσει κατάθεση σχετικά με το αν γνώριζε ή όχι τους δράστες και πώς εκείνοι πληροφορήθηκαν για το ραντεβού της με τον 14χρονο. Η δικογραφία για την υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, που αναμένεται να ασκήσει διώξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει