Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το σπίτι της Amy θα γίνει κέντρο απεξάρτησης

Στα τέλη του Ιουλίου και λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό της κόρης του, ο Mitch Winehouse ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της αποφάσισε να δημιουργήσει στη μνήμη της Amy ένα κέντρο απεξάρτησης για να βοηθήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και καταστρέφουν τόσο άδικα τη ζωή τους.

O Mitch σκοπεύει αυτές τις ημέρες να συναντήσει τον υπουργό Εσωτερικών, ενώ είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί και με τον υπουργό Δίωξης Εγκλήματος, James Brokeshire, καθώς και με τον αρμόδιο διοικητή Προστασίας του Πολίτη, Κeith Vaz, γύρω από τα ναρκωτικά και τους τρόπους θεραπείας των εξαρτόμενων ανθρώπων.

Έτσι, το σπίτι όπου διέμενε η Amy στο Camden -αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών- θα μετονομαστεί σε ”Ίδρυμα Amy Winehouse” και θα σώζει ζωές εξαρτημένων από τις ουσίες και το αλκοόλ, ανθρώπων.

Η χρηματοδότηση του θα γίνει από τα κέρδη του νέου single που είχε ηχογραφήσει τον Μάρτιο η Αmy με τον Tony Bennett και θα προσφέρει βοήθεια σε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, προβλήματα με τα ναρκωτικά, αλλά και σε όσους χρειάζονται άσυλο.

Πηγή – Karxarias.blogspot.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει