Το ταξίδι της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Αφρική θα γίνει ντοκιμαντέρH Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πρώτο επίσημο ταξίδι μαζί με τον μικρό Archie, στη Νότια Αφρική. Στιγμιότυπα από αυτές τις 10 μέρες της περιοδείας είδαμε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο αλλά αφορούσαν όλα τις επίσημες επισκέψεις του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Θα κυκλοφορήσει όμως κι ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Harry & Meghan: An African Journey που θα παρουσιάζει πολλές στιγμές από αυτές που αποκαλύπτουν τους πραγματικούς εαυτούς τους.

Σε ένα από τα αποσπάσματα που είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας ο πρίγκιπας Harry μιλά για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Δεν την ξεχνά ποτέ σε καμία στιγμή της ζωής του αλλά με τα βασιλικά του καθήκοντα αυτό γίνεται η χειρότερη υπενθύμιση. “Κάθε φορά που ακούω τα φωτογραφικά κλικ, κάθε φορά που βλέπω τα φλας, με πηγαίνει πίσω στο παρελθόν” σχολιάζει ο πρίγκιπας Harry.

 

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε πρώτη φορά τον πρίγκιπα να είναι διαχυτικός με τον γιο του κι ένα πρώτο τρέιλερ το δείχνει να τον φιλά στο μέτωπο. Ο παρουσιαστής ειδήσεων, Tom Bradby λέει στο βίντεο: «Ήταν ένα ταξίδι αλλά όχι πάντα αυτό που περίμενα. Η ιστορία τους αφορά το πάθος να φτιάξουν την προσωπική τους ευτυχία αλλά και την πίεση του κόσμου και τον πόνο πίσω από τα γενναία πρόσωπα».

Αυτή η περιγραφή ίσως αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ κάνουν μήνυση στη βρετανική Mail on Sunday και στη δήλωση που έκανε ο πρίγκιπας την προτελευταία μέρα σχετικά με τα media.

«Υπάρχει ανθρώπινο κόστος σε αυτή την ασταμάτητη προπαγάνδα, ειδικά όταν είναι ψεύτικη και κακοπροαίρετη., αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε να φοράμε το γενναίο μας πρόσωπο -όπως πολύ από εσάς κάνετε- και δεν μπορώ να αρχίσω να περιγράφω πόσο σκληρό είναι» σημείωσε ο πρίγκιπας.

Πηγή: govastileto.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, 04:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει