Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το MEGA… τιμωρεί την Μενεγάκη!

Είναι γνωστό και το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ιδιαίτερα φέτος ο πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι σκληρός!

Η ολοένα και μικρότερη διαφημιστική πίττα αναγκάζει τους υπεύθυνους των καναλιών να βάλουν τα δυνατά τους και με τα λιγότερα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους να φτιάξουν πρόγραμμα πιο δυνατό από αυτά των ανταγωνιστών τους.

Η κίνηση που έκανε ο ALPHA να βάλει την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη αναστάτωσε λοιπόν τα υπόλοιπα κανάλια που δεν πρόκειται με τίποτα να της αφήσουν ελεύθερο το έδαφος να θερίζει τηλεθεάσεις.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του MEGA σκέφτονται να προβάλλουν απέναντί της την καινούργια τούρκικη σειρά «Έρωτας και τιμωρία» με σκοπό να… τιμωρήσει την Ελένη Μενεγάκη και να της πάρει τηλεθεάσεις.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η τούρκικη σειρά είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού της Μεσογείων όπου θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από το Σεπτέμβριο στο prime time.

Μετά όμως, από την πρεμιέρα του καινούργιου τους προγράμματος, τίποτα δεν εμποδίζει το MEGA να μεταφέρει τη σειρά το μεσημέρι απέναντι από την «ωραία Ελένη» προσπαθώντας να… πικράνει τον «Καφέ» της.

Και μάλιστα, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τελειωτικά αν θα διευρυνθεί κατά μία ώρα και το «Πρωινό Moυ» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να ξεκινούν στις 10 το πρωί, αλλά να δίνουν τη μάχη τους απέναντι στην Ελένη από τη μία έως τις δύο το μεσημέρι που θα ξεκινά να μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Του Γρηγόρη Μελά

πηγή: zappit.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει