Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το Twttr καταργεί τα φωνήεντα από τα tweet, συνδρομητικό το Twitter

Μόνο με… σύμφωνα θα μπορούν στο εξής οι χρήστες της πασίγνωστης υπηρεσίας microblogging, του Twitter να στέλνουν μηνύματα δωρεάν, με φωτεινή εξαίρεση την χρήση του γράμματος Y -«αυτό θα είναι για πάντα δωρεάν» βεβαιώνει η υπηρεσία. Η επωνυμία της δωρεάν υπηρεσίας προσαρμόζεται ανάλογα σε Twttr. Για να ανακτήσετε την δυνατότητα δημοσίευσης tweet με φωνήεντα θα πρέπει να εγγραφείτε συνδρομητές με πάγιο 5 δολάρια το μήνα.

Όπως διευκρινίζεται από την υπηρεσία, ανεπηρέαστοι από τις αλλαγές στο Twttr θα παραμείνουν οι χρήστες της υπηρεσίας που δεν γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες, δηλαδή μεταξύ άλλων στα κορεάτικα, τα ιαπωνικά ή τα αραβικά (και τα ελληνικά!).

Επιπλέον, στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών που προσφέρει η υπηρεσία για την καλύτερη προώθηση των tweet, προστίθεται η δυνατότητα προσθήκης ενός ακόμα χαρακτήρα ώστε η έκταση κάθε tweet να επεκτείνεται στους 141 χαρακτήρες. Η χρέωση για τον επιπλέον χαρακτήρα θα καθορίζεται από ένα σύστημα πλειοδοσίας, που θα καθορίζει την τιμή με βάση την δημοτικότητα του χαρακτήρα που θα επιλέξετε να προσθέτετε.

Πηγή – Τech.in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει